Inglismaa urbanistliku muusika esindaja Virus Syndicate esineb klubis Korter!

Kersti Raud
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Inglismaa urbanistliku muusika esindaja Virus Syndicate esineb klubis Korter!
Inglismaa urbanistliku muusika esindaja Virus Syndicate esineb klubis Korter! Foto: Klubi Korter

Manchesterist pärit urbanistliku muusika eestvedaja, unikaalsus nii stiilis kui ka sõnas, kaks kauamängivat plaati koostöös plaadifirma Mu`ga - see on Virus Syndicate, kes 17ndal septembril ootab kõiki uue muusika austajaid klubisse Korter.

Produtsendi MRK1 leidlike rütmide, MC`de JSD, Nika D ja Golfinger`i lüürika kombinatsioon on pälvinud paljude tuntud tegijate poolehoiu, nagu Liam Howlett, Tim Westwood, Mary Ann Hobbsi ja Wiley. VSi võrreldakse Dizzy Rascali, Wiley või näiteks Kanoga. Kiidusõnu ajakirjadelt Hip Hop Connection, The Telegraph või The Guardian pole mõtet siinkohal mainidagi, sest neid on pälvitud küllaga...

Virus Syndicate'i muusikat on miksinud sellised staarid nagu Scream, Digital Mystics ja Bengag, koostööd on tehtud nii Mickey Slimi, Starkey, Mowgli, Rossi B kui Luca ja paljude teistega.


MRK1 (Mark One) põhjustas oma esimese plaadiga grime'i areenil suurt kära, mis ilmus kaks aastat tagasi tema enda label'i Contagious alt. Ta on figureerinud mitmes ajakirjas, nagu Deuce, Mixmag, B&S, Touch. Needki on vaid mõned paljudest. Algselt tootnud drum'n'bass'i, vahetas ta peale mitmeid ebaõnnestumisi dnb grime'i (dubstep/subflow/forward) vastu. Pärast tema esimesi singleid hakkasid asjad liikuma ja ta sai laiemale publikule forward-valdkonnas tuntumaks. 2003. aastal esitati MRK1 parima grime produtsendi nominendiks.

Tule ja vaata mehed oma silmaga üle juba reedel, 17ndal septembril klubis Korter.

Pidu koos Virus Syndicate’iga saab alguse kell 23, pilet maksab 125 krooni.
 Lisainfot ning Virus Syndicate muusikat leiate siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles