Staarkirjasaatja Hillar Kohv kipub saatesse «Stiilipäevik»

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Palun, palun, palun läbi vaadata minu  sõbra Hillar Kohvi kandidatuur saatesse «Stiilipäevik»! Selline palve potsatas tuntud Viinahaua peremehe tuttavalt Maarjalt «Stiilipäeviku» tegijate ja Elu24 postkasti.

Kohvi naistuttava poolt «Stiilipäevikule» saadetud ankeet näeb välja selline:

Alustuseks kiidusõnad, et Teil on ikka väga vahva saade ja õige õilis eesmärk muuta siis, kas või korraks hallid hiired murdjateks kaslasteks!

Minu lugupidamine ka mõlemale tõelisele tegijale hallivõitu Eesti mastaapides – Anule ja Zenjale.

Mina tahaksin teie cooli saatesse pakkuda ja lausa paluda oma väga erilist ja rõõmsameelset sõpra, Hillar Kohvi Viinahaualt. Ja ma usun, et tema oleks väärt sinna pääsu rohkem kui küllaga.

Arvestada tasuks ka tema kuulsusega ja kuulsusjanuga ning eelneva tutvusega braavuuritar Anu Saagimiga. On ju härra staarkirjamees Hillar Kohv Viinahaualt läbi oma voodipesu lasknud libiseda isegi imekaunil Anul.

Härra kirjamees näitab siiani uhkusega kenasti kaugele sätendavat metallniitidega pilkupüüdvat pulloveri, mida on braavuritar oma seljas ja ihu vastas kandnud, kunagi koos Ken Saaniga härra ürgset kodu külastades …

Selle Hillarile armsaks ja koduseks saanud staarpulloveri kõrval oleks super näha midagi uuemat ja moekamat, mida oleks välja valinud Anu kaunid käed ja Zenja trendilik moemaitse.

Mina, Maarja Raab, olen tõesti härra Hillar Kohvi sõbratar. Suhtleme temaga aeg-ajalt nädalavahetustel, kui käin Soomaal oma talus. Oleme siis nii-öelda ühekandi ja -küla elanikud.

Kirjamees on küll natuke rohkem kuulsusejanuline kui Eestimaa  tavakülaelanik, aga selle uhkust taga ajava koore all on väga sõbralik ja hooliv tegelane.

Kui Teie teda nüüd natuke viimistleksite, näiteks sokid ka jalga räägiksite (ta nimelt ei armasta neid kohe mitte kanda) ja uuemad moodsamad riided ja kindlasti ehted/aksessuaarid (nendest ta väga hoolib) juurde otsiksite, siis oleks ehk lootust, et see üleslöödud härrasmees oma parimais aastais leiaks endale ka mõne silmarõõmu.

Rõõm oleks suur näha selle härra silmis ka armutulukest. Senini on Hillar kõik oma elu ja aja raisanud Maailma parandamisele ja kirjatükkidele, mis temast omal maal kuulsa mehe teinud ja meie mäludesse söövitanud.

Samuti on Kohvil palju aega ja vaeva kulunud kohaliku suurtalumehe Heiti teenimisele ja peremehe talutöö murdmisele, et leiba lauale saada ja paberit-pliiatsit eneseväljenduseks osta, kui helde muusa teda taas külastama tõttab.

Hillaris on arenenud/arendatav ilumeel ja ta teab küll, et inimeses peab kõik ilus olema. Hillar peab väga lugu erinevatest aksessuaaridest ja lõhnadest.

Härra kirjamees kannab ka väga edukalt välja ülikonna, nagu võib juuresolevatelt piltidelt näha. Muretsesin talle second hand kauplusest selle ülikonna pidulike hetkede tarvis.

Loodan väga, et teie kaks moemaailma tegijat oleskite nii armsad ja võtaksite Hillar Kohvi oma saatesse minu soovituse ja väikese kokkuvõtte alusel.
 

Mida arvad asjast Sina? Kas Hillar Kohv tuleks saata «Stiilipäevikusse» muutujaks?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles