Kas Stephen Fry sobiks «Top Geari» Jeremy Clarksoni asemele?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stephen Fry
Stephen Fry Foto: SCANPIX

Briti meedias pakuti välja, et koomik Stephen Fry võiks saada kõrvaldatud Jeremy Clarksoni asemel autosaate «Top Gear» juhiks.

Ei ole teada, kas BBC telesaadete osakonna juht Danny Cohen, kes Clarksoni töölepingu peatas, kaalub tema asemele Fryd, kirjutab Daily Mail.

Arvatakse, et Fry võiks sobida, sest ta on hea huumorimeelega hinnatud näitleja, väljaande The Sun kolumnist, autofänn ning ta on rahvusvaheliselt tuntud.

57-aastane Fry on olnud külalisena «Top Gearis» kaks korda rääkides seal oma sügavast klassikaliste autode huvist.

«1980. aastatel ja 1990. aastate alguses oli mul umbes 11 autot, mis olid kõik Briti klassika. Näiteks Aston Martin, Austin Healey, MG Magnette, Austin Westminster, V12 Jaguar ja veel paljud teised,» selgitas Fry saates osaledes.

Samas on teada, et Fry sõiduoskused jätavad mõnevõrra soovida, sest ta on teinud palju liiklusavariisid ning talt on mõneks ajaks ka sõiduõigus ära võetud.

Fry elukaaslane, 27-aastane Elliott Spenser ületas oma masinaga möödunud reedel kiirust, kuid liikluspolitsei tabas ta.

Ta sõitis oma Aston Martiniga 161 kilomeetrit tunnis, suundudes koos Fryga kirjandusfestivalile. Ta kaotas mõneks ajaks õiguse autot juhtida.

BBC ei soovinud kommenteerida, kas Fryd kaalutakse Clarksoni asemele.

Jeremey Clarkson kõrvaldati «Top Geari» saatejuhi ametist pärast seda kui ta ründas toiduteemalise tüli käigus produtsenti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles