Endine armuke: Anna Chapman oli vilets spioon

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anna Chapman
Anna Chapman Foto: SCANPIX

 USAs Venemaa heaks luuranud Anna Chapmani ühe endise armukese sõnul oli naine vilets spioon.

Punapäine lahutatud venelanna jättis New Yorki maha mitmeid murtud südamega mehi, kirjutab foxnews.com.

Chapmaniga suhetes olnud meeste kinnitusel kasutas naine nende võrku püüdmiseks oma spiooniväljaõppe taktikat, kuid teda ei huvitanud eriti nende valduses olev informatsioon, vaid pidutsemine.

Hoolimata sellest, et Chapman neid ära kasutas, ei kahetse mehed temaga suhte loomist.

«Ta oskas olla väga naiselik. Ta flirtis hästi. Tema repertuaaris olid nii paitused kui ka sosistamised,» meenutas Chapmaniga suhtes olnud modell Dennis Hirdt.

Teise Chapmaniga suhtes olnud mehe, kinnisvaraärimehe Bill Stanifordi sõnul kohtusid nad esmakordselt äriüritusel.

«Niipea kui ta sisenes ruumi, unustasin ma kõik muu. Ma ei mäletan ainult teda. Temas oli midagi, mis sööbis kauaks ajaks mällu – ma ei tea, kas selle tingisid ta punased juuksed, kõnnak või keha,» meenutas endine merejalaväelane ja spioon.

Kuid Russell Terlecki sõnul oli naine vilets spioon.

«Šampuse ja tequila joomisega just palju informatsiooni ta välja ei pigistanud,» lisas mees.

FBI kuulas Vene spiooniga seotud mehed üle.

Volgogradis sündinud Anna Kuštšenko oli abielus inglase Alex Chapmaniga ning elas mitu aastat Suurbritannias. USAs elades kandis ta mehe perekonnanime Chapman.

USAst Venemaale välja saadetud Anna Cahpmanist on oma sünnimaal kuulsus saanud. Alles hiljuti avaldati temast ajakirjanduses seksikaid fotosid. Naise kinnitusel on tal plaanis oma internetilehekülg avada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles