Masu hävitab romantika brittide suhetes

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohtingutel käimine hoiab partnerite vahelist romantikat elus.
Kohtingutel käimine hoiab partnerite vahelist romantikat elus. Foto: SCANPIX

Suurbritannias läbi viidud uuringu kohaselt mõjuvad majandussurutisest tulenevad pikad töötunnid ja vähenenud sissetulek kahjustavalt suhetele.

Pea pool brittidest tunnistas, et pärast tööd on nad liiga väsinud, et kohtingule minna. 64 protsenti vastanutest pidas regulaarselt väljas käimist ülemäära kulukaks, vahendab FemaleFirst.

Uuringust selgus, et 80 protsenti paaridest pidas kohtingutel käimist oluliseks suhte osaks, kuid iga kümnes tunnistas, et käib partneriga väljas vaid tähtpäevadel. 12 protsenti küsitletutest väitis, et pole viimase aasta jooksul kordagi enda kaaslasega kohtingul käinud. Pikaajalises suhtes olnutest 45 protsenti tunnistas, et suhe on kaotanud võlu.

Selgus veel, et kohtamised tekitavad igal viiendal paaril pingeid, kuna vaieldakse, mida teha ja kuhu minna. Samuti leiti, et õhtuseid väljaskäimisi organiseerivad pigem naised. Mehed eelistasid reede õhtut veeta koos parteriga, mitte sõpradega väljas.

Uuringu järgi peaksid 67 protsendi briti naiste arvates esmakohtingul maksma mehed, samas pidas 74 protsenti meesvastajatest end rüütellikuks.

Küsitlust kommenteerinud suhete ekspert Julie Peasgoot usub, et kohtingutel käimine hoiab partneritevahelist romantikat elus ning lisab suhtele vürtsi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles