“Novaata” aitab noortel vaba aega sisustada

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Folie tsirkusestuudio.
Folie tsirkusestuudio. Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

Tallinna noorte infokeskus korraldab 15. septembril Vabaduse väljakul noorte teabepäeva “Novaata 2010”, et nii noortele kui noortega kokku puutuvatele inimestele tutvustada uuel õppeaastal pakutavaid vaba aja sisustamise võimalusi.

Vabaduse väljak on 13-19 toimuva “Novaata” ajal jagatud kolmeks alaks: info-, tegevuste- ja lavaalaks, tutvustas Triin Veermäe Tallinna noorte infokeskusest. Infoalaks võib pidada tervet Vabaduse väljakut, sest infokärud on kogu platsi peal. Huvitegevusi tutvustavast trükisest leiab infot oma linnaosas toimuvate ringide kohta.

Tegevustealal võib kätt proovida näpurulatamises ja osaleda töötubades. Näiteks pakub Rewilli huvikool võimalust viltida ja nukke meisterdada, Kopli noortekeskuse töötoas saab voltida 3D kujusid. Saab mängida lauamänge, mille on kohale toonud WE-Play.

Laval astuvad üles laulu- ja tantsustuudiod. Esinevad Sixtina tantsu- ja modellikooli noored, VAT tantsustuudio tantsijad, Folie tsirkusestuudio, Dream Studio, R.E.D Studio, Hit Stuudio ja DJ klubi noored. Trumme põristavad Trumm-it noored. Peaesineja on Ott Lepland, keda soojendab B.O.B.

Tallinna Noorsootöö Keskus on katusorganisatsiooniks seitsmele pealinna noortekeskusele, noorte infokeskusele ning noorte teabe- ja nõustamiskeskusele. Sihtgrupi moodustavad eelkõige Tallinna noored vanuses 7-26 eluaastat.

Noorte teabepäeva “Novaata” (NOorte VAba Aeg TAllinnas) korraldab Tallinna noorte infokeskus kaheksandat aastat.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles