Wayne Rooney leppis naisega ära

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wayne ja Coleen
Wayne ja Coleen Foto: SCANPIX

Eile õhtul sai teatavaks, et Coleen ja Wayne Rooney on kolinud taas kokku pärast seda kui kümmekond päeva tagasi sai teatavaks Rooney sekssuhe mullu suvel prostituudiga.

«Nad on rääkinud, karjunud ja nutnud sellest [suhtekriisist – T.L.] läbi. Päeva lõpuks ilmnes, et armastus on võitnud,» kirjeldab Wayne´le lähedane allikas Daily Starile viimaste päevade sündmusi Rooneyde elus. Coleen on veetnud viimased kaheksa päeva oma vanemate juures Liverpoolis, kui naasis eile lõuna paiku senisesse koju Wayne`i juurde. Coleen naasis perekonna mõisa Prestburys, Cheshire maakonnas eile oma musta Range Roveriga, tagaistmel mõned disainerrõivad, mis ta oli lahkudes kaasa võtnud.

Wayne jõudis koju paar tundi hiljem oma hõbedase Range Roveriga, kui tuli treeningult. Wayne mängib jalgpalli Manchester Unitedi meeskonnas ja oli eilsel  treeningul tänu leppimisele silmnähtavalt heas tujus. Klubiga seotud allikas ütles: «Oli tunda, et vana Roo (Rooney hüüdnimi – T.L.) oli ruumis tagasi. Ta sai oma naise ja lapse tagasi ja see on kõik, millest ta hoolib.»

Üks teine Rooneydele lähedane allikas ütles, et Coleen otsustas anda Waynele uue võimaluse. Siiski magavat Rooneyd allika sõnul esialgu mõnda aega eraldi voodites.

Waynel (24) ja Coleenil (24) on kümnekuune poeg Kai.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles