Kristjan Kasearu ja Mari Ronimois on paar ka päriselus?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mari Ronimois ja Ott Lepland
Mari Ronimois ja Ott Lepland Foto: Videokaader

Kevadel esietendunud muusikalis «High School Musicali» armastajapaar Kristjan Kasearu ja Mari Ronimois olevat ka päriselus teineteisesse kiindunud.


Facebookile tuginedes väidab Õhtuleht, et noored saavad väljaspool lavagi väga hästi läbi ning esitab selle tõenduseks suhtlusportaalist kopeeritud foto, kus Kristjani käsi on ümber Mari õlgade.

«Ei, me oleme lihtsalt väga head sõbrad. See oli üks koosviibimine, ei midagi rohkemat,» tõrjub armukuuldusi Kristjan. Sama väga-head-sõbrad-juttu ajaba ka Mari: «Ja-ja-jaa, see oli see tuur! Meil oli kogu rühmaga istumine, jah.» Ta lisab, et neist kaadritest ei tohiks siiski liiga palju välja lugeda.

«Väga hea sõber» on Kristjanil olnud ka tantsijanna Katja Minkova. Tema kallima staatust on nautinud Kaia Triisa ning Margit Enno. Marit jälle püüti märtsis paari panna Ott Leplandiga.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles