Kaldre ja Orlova asuvad selgeltnägijate saates uurima sügisel kadunud Jekaterina lugu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
selgeltnägijad Aljona Orlova ja Ilona Kaldre
selgeltnägijad Aljona Orlova ja Ilona Kaldre Foto: TV3

«Appi tuleb selgeltnägija» alustab uut hooaeg alles septembris meediat vapustanud noore naise, Jekaterina Sjomina, kadumise- ja mõrvaloo uurimisega. Asja võtavad uurimise alla selgeltnägijad Ilona Kaldre ja Aljona Orlova.

Septembri algul vapustas kogu Eestit 23-aastase Jekaterina Sjomina kadumise- ja mõrvalugu. Lugu, mille tulemusena suri kaks inimest ja 4-aastane poiss jäi vanemateta. Kui Jekaterina 2.septembril jäljetult kaduma läks, oli tema otsimiskuulutusi kogu meedia täis, kuid tulemusteta. Järgmisel päeval leiti küll tema auto, kuid neiust ei olnud jälgegi. Tõelised vapustused olid aga ees. Kaks päeva peale Jekatrina kadumist leiti tema elukaaslane Viktor pooduna, mis andis alust paljudeks spekulatsioonideks. Septembri lõpus leiti surnuna ka Jekaterina. Kaks noort oli surnud, kuid seletust, mis septembri alguses juhtus, ei ole lähedastel siiani.

Jekatrina õde Diana pöördus saate «Appi tuleb selgeltnägija» sensitiivide poole ning täna õhtul hakkavad lugu uurima Aljona Orlova ja Ilona Kaldre, kes jõuavad hirmutavate faktideni.

Teise juhtumina tuleb neil ning aidata 19-aastast Heilyt, kes on viimased kolm aastat võidelnud erinevate tervisehädadega ning keda ähvardab ratastooli jäämine.

«Appi tuleb selgeltnägija» täna kell 20:00 TV3s!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles