Mauno Meesit tegi avalikuks uue loo ja albumi ilmumise aja

Meisi Volt
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mauno Meesit ansamblist Sinine.
Mauno Meesit ansamblist Sinine. Foto: Promopilt

Berliinis elav Eesti laulja ja muusikakirjutaja Mauno Meesit, kes siiani Sinise nime all elektroonilist muusikat välja andnud, avaldas uue laulu «Dear Dawn», mis on teiseks singliks tema 27. aprillil ilmuvalt albumilt «Closer».

Album ilmub vinüüli, CD ja digitaalsel kujul ja selle annab välja Meesiti enda label Grainy Records.

«Salvestasin albumi Berliini elutubades kasutades 1940ndate Ameerika laulumikrofoni ja vanasid instrumente. Soovisin tabada seda tunnet, mis mul tekib, kui olen üksi kitarriga ja laulan ainult endale. Salvestasin laulud nii lähedalt ja vaikselt, et kuulajal tekib peaaegu tunne nagu laulaksin neid lugusid tema kõrval. Seepärast kannab minu uus album ka nime «Closer» - «Lähemal»,» selgitas Meesit.

Meesit on varem avaldanud 2 albumit oma elektroonilise muusika projektiga Sinine. Ta on kirjutanud muusikat mitmele teatrilavastusele ja teleseriaalile, on auhinnatud ja nomineeritud Eesti muusikaauhindadel ning edukalt figureerinud Eesti ja välismaistes pop- ja alternatiivmuusika edetabelites.

Uue plaadimaterjaliga on Meesit oma loomingus keeranud uue lehekülje ja pakub kuulajale edaspidi lisaks Sinise elektroonilisele muusikale ka akustilist ja minimalistlikumat loomingut. 

Limiteeritud koguses valmivad CD- ja vinüülplaadid on alates tänasest Grainy Records-i veebilehel ette-tellitavad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles