BBC kaotas koos «Top Geariga» neli miljonit vaatajat

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jeremy Clarkson
Jeremy Clarkson Foto: AFP / Scanpix

BBC otsus saatejuht Jeremy Clarksoni ja produtsendi vahel tekkinud tüli pärast kavast maha võtta hittsaate «Top Gear» hooaja viimased osad maksis telekanalile neli miljonit vaatajat.

Sel pühapäeval näidati «Top Geari» asemel dokumentaalfilmi «Red Arrows: Inside the Bubble», mida vaatas vaid 1,3 miljonit inimest. Autosaadet vaatab pühapäeviti tavaliselt üle viie miljoni vaataja.

Eelmisel nädalal jõudis avalikkuse ette, et Clarkson lõi saate produtsenti. Clarkson eemaldati töölt ja seetõttu võeti eetrist maha ka «Top Geari» käesoleva hooaja kolm viimast osa.

«Top Gear» on BBC2 kõige populaarsem saade ja ühtlasi BBC üks väärtuslikumaid varasid, mis toob aastas sisse vähemalt 50 miljonit naela. 

BBC-d ootab arvatavasti ka mitme miljoni naelane trahv, kuna «Top Geari» uus episood ei jõudnud lubatud ajal ka muude riikide telekanalitesse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles