Video: stand-up koomik Louis Zezeran tutvustab speed-date bussi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Comedy Estonia andis ajaveetmiskohas Hetk lustaka šõu, kus külalistena astusid üles Paul Myrehaug (CAN)ja Karl Spain (IRE). Lisaks naerutasid publikut Comedy Estonia tegijad Stewart Johnson, Sander Õigus, Kristjan Jekimov, õhtut juhtis Louis Zezeran (pildil).
Comedy Estonia andis ajaveetmiskohas Hetk lustaka šõu, kus külalistena astusid üles Paul Myrehaug (CAN)ja Karl Spain (IRE). Lisaks naerutasid publikut Comedy Estonia tegijad Stewart Johnson, Sander Õigus, Kristjan Jekimov, õhtut juhtis Louis Zezeran (pildil). Foto: Martin Ilustrumm

Sellel reedel, 20. märtsil sõidab Tallinna lähistel esmakordselt ringi Ecolines speed-date buss, mis pakub uudset meelelahutust ühendades kiirkohtingud ja stand-up’i.

Üritust juhib tuntud koomik ja Comedy Estonia kaasasutaja Louis Zezeran. «Esimest korda Eestis toimuvad kiirkohtingud lõbusal teekonnal bussis. Me sõidame ringi, tutvume, teeme väikse joogipausi, seejärel hüppame tagasi bussi, et jätkata kiirkohtingutega. Vahepalaks teen stand-up-sõu,» kirjeldab Louis Zezeran programmi. «Karta pole midagi - tegemist on vabas mõnusas õhkkonnas üritusega, kus peamiseks on hästi aega veeta,» lisab Louis.

Bussirahvaga suhtlemine toimub kiirkohtingu reeglite kohaselt ning igal osalejal on võimalik tutvuda 12 erineva inimesega, igaühega 4 minuti jooksul. Põnevaks teeb asjaolu see, et need 12 paarilist loositakse endale ise. Kokku osaleb üritusel 24 meest ja 24 naist.

Üritusel osalevad ka TTÜ võrkpallurid. «Kuna ürituse kandev idee on pakkuda inimestele võimalust toredaks ajaveetmiseks, siis tuligi otsus üritusel kaasa lüüa. Hea nali stand-up comedy näol ja võimalus tutvuda uute inimestega, on midagi sellist, mis kutsub osalema,» rääkis meeskonna kapten Kusti Nõlvak. 

Uudse formaadiga üritus on hästi vastu võetud ning naiste kohad on juba välja müüdud. Veel on saadaval pileteid meeste jaoks, kuid soovijatel tasub kiirustada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles