Vabaõhuetenduse «Lauluväe rahvas» piletid on müügis

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eilses vihmasaju juhatasid lavajõude lavastaja Reeda Toots (seljaga) ning koreograaf Märt Agu (vasakul).
Eilses vihmasaju juhatasid lavajõude lavastaja Reeda Toots (seljaga) ning koreograaf Märt Agu (vasakul). Foto: Erakogu

Paide Vallitornist ümberkujundatava ajakeskuse Wittenstein avamispidustuste ühe kõrghetke, vabaõhuetendus «Lauluväe rahvas» proovid käivad täie hooga ja müügil on ka piletid.


Paide linnavalitsuse projektide koordinaatori Enno Musta selgitusel on nii vabaõhuetendusest osa võtvad professionaalsed lauljad ja näitlejad kui ka rahvatantsijad lavastaja Reeda Tootsi käe all Vallimäel proove teinud juba ligi kuu aega ja jõudnud osade kokkumänguni. «Viimased nädalavahetused on kogu trupile olnud paras katsumus, sest proovid ning kokkumängud on kestnud hommikul kella 11st päris õhtuhämaruseni välja,» lausus ta.

Must märkis, et nii lauljad, näitlejad kui ka tantsijad on kõik kenasti vastu pidanud. «Nagu eilne proov näitas, hakkab kõik see juba vilja kandma ning üheks suurepäraseks eesti rahvast ja tema igikestvast lauluväest rääkivaks vabaõhuetenduseks vormuma,» lausus ta.
«Lauluväe rahvas» etendub 25. ja 26. septembri kell 18 Paide Vallimäel ajakeskuse Wittenstein avamise ja festivali «Aegade tuuled» ajal.

Pileteid hinnaga 100 krooni, mis lisaks etendusele tagavad kogu päeva sissepääsu Vallimäel olevale muinasaja festivalile, on osta Piletilevi müügipunktides üle Eesti, Paide Selveris ja Paide kultuurikeskuses.

TEAVE
Etenduse «Lauluväe rahvas» kandvamates rollides astuvad üles Kaire Vilgats, Margus Prangel, Jaan Pehk, Sandra Üksküla Uusberg ja Kristjan Sarv. Etenduse lavastaja on Reeda Toots, helilooja Siim Aimla ja koreograaf Märt Agu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles