Cheri paljastav kostüüm: 20 aastat hiljem

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Igihaljas Cher näitas MTV videoauhindade jagamisel, et tal on veel, mida näidata.


Staar kandis väga samasugust ja väga paljastavat võrkkostüümi, kui see, milles ta esines oma 1989. aasta hitis «If I Could Turn Back Time».

«Mina olen siin kõige suurema soengu ja kõige väiksema kostüümiga kõige vanem tšikk,» teatas ta lavale astudes. «Selliste riiete kandmise eest sai video minu ajal MTVst hundipassi. Aga noh, Lady Gaga oli sel ajal alles Baby Gaga.»

Tõesti, portaali Popeater andmetel ei tohtinud neil ammustel aegadel võrkkostüümis Cheri päevasel ajal MTVs näidata. O temopra, o mores!

Päevakangelanna Lady Gaga suutis õhtu jooksul koguni kolm kostüümi läbi kanda. Peole saabus ta vapustavas Alexander McQueeni kleidis, kaasaarvatud kuulsad krabisõrakingad. Parima popvideo auhinna võttis ta vastu jõuliselt rindu rõhutava korsetiosaga mustas kleidis. Ja lõpuks muidugi kuulus lihakleit, mille juurde käis samasugune ridikül. Seda viimast palus ta Cheril hoida, kui auhinna vastu võttis.

Vaata galeriist, kes veel mida kandis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles