Kunstiringi õpilaste tööd on näitusel

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reedel kell 17 avatakse Viljandi linnagaleriis Haapsalu graafilise disaini festivali näitus «Eesti kultuuriplakat 2013».
Reedel kell 17 avatakse Viljandi linnagaleriis Haapsalu graafilise disaini festivali näitus «Eesti kultuuriplakat 2013». Foto: PEETER KÜMMEL/SAKALA

Kolmapäeval kell 16 avatakse linnagaleriis Viljandi huvikooli kunstiringi õpilaste tööde näitus.


Viljandi huvikooli kunstiringis osaleb ligikaudu 80 õpilast vanuses 4—19 eluaastat. Kunstitundides tegeldakse joonistamise, maalimise, voolimise ja graafikaga. Õpilasi juhendab kunstiõpetaja Elle Käosaar.

Kunstiringi õpilased on osalenud paljudel joonistusvõistlustel nii Eestis kui välismaal (Jaapanis, Poolas, Saksamaal ja Venemaal) ning neid on kõrgelt auhinnatud heatasemelise loomingulise tegevuse eest.

Iga kolme aasta järel korraldab huvikool Viljandis suure ülevaatenätuse, kus on näha viimaste aastate põnevamad tööd. Ülevaatenäitust on võimalik vaadata linnagaleriis, Kondase keskuses ja linnaraamatukogu lasteosakonnas 15.—30. sptembrini.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles