Galerii! Apotheka avas Viru Keskuses uhke peoga iluosakonna

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

12. märtsil tutvustati Viru Keskuses staaridele uuenenud Apothekat.

Foto: Viktor Burkivski

Apotheka tervise ja õnne valemit tutvustas ilu- ja moeekspert otse Pariisist – Urmas Väljaots, kelle juhtimisel kuulati loengut uutest tervise- ja iluteenustest, apteegikosmeetika brändidest ning sõbruneti ka Eestis ainulaadse apteegirobotiga.

Foto: Viktor Burkivski

Külalisi kostitati ka kevadise menüüga ja pakuti tervisest pakatavaid jooke.

Foto: Viktor Burkivski

Muusikalist õnne lõi DJ Electra, kõigile külalistele pakuti ilutoodetest pakatavaid auhinnaloose ning kingitusi.

Foto: Viktor Burkivski

Apotheka on liikumas tervise- ja iluturule.

Tegemist on uue kontseptsiooniga nii Eestis kui Lätis, kus enam tähelepanu on pööratud just tervislikele eluviisidele - liikumisele, toitumisele, spordile, nahahooldusele ja ilule.

Apothekas ootab nüüdsest külastajaid Eesti suurimat valikut apteegikosmeetikat pakkuv Iluteek ning Balti riikides ainulaadne apteegirobot.

Foto: Viktor Burkivski

Esmakordselt on võimalik endale soetada dermatoloogiliselt testitud dekoratiivkosmeetikat ning proovida uudset naha- ja kehadiagnostikat.

Foto: Viktor Burkivski

Üks põnevamaid muutusi, mida külastajad retseptiravimite osakonnas märkavad, on apteekri koostöö Eestis ainulaadse apteegirobotiga, mis jõudis kohale Saksamaalt. Robot leiab kliendile vajalikud tooted 6-8 sekundiga ja edastab need apteekrile.

Foto: Viktor Burkivski

Iluosakonnas ehk Iluteegis ootab külastajaid Eesti suurim valik apteegikosmeetikat ja nahahooldustooteid brändidelt Vichy, Babor, Avene, Bioderma, A-Derma, Frezyderm, Babe, jt.

Vaata pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles