Varjude vahel

Margus Haav
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ghostpoet-Shedding Skin
Ghostpoet-Shedding Skin Foto: Kuvatõmmis

Ghostpoet

Shedding Skin

PIAS

Hinne: 4

32-aastane Ghostpoet (Nigeeria juurtega Obaro Ejimiwe, Lõuna-London, nõudmiseni) on oma kolmandal kauamängival mõnevõrra vähem eksperimenteeriv ning oluliselt meloodilisem kui kahel eelmisel, kuid jätkuvalt on tegemist artistiga, kes eristub ja keda sageli peetakse autsaideriks. Ghostpoet on osa hip-hopi, kübeke souli, pilveke trip-hopi ja näpuotsaga spoken-world'i, riivamisi poppi ja hüpno-rokki.

«Shedding Skini» suurim erinevus varasematega võrreldes on see, et ei domineeri enam elektroonilised biidid, vaid hoopis laivis sissemängitud bänd kitarr-bass-trumm. Kitarr rokib ehedalt ja trumm taob väga naturaalselt. Maximo Parki Paul Smith teeb koos mitmete teiste külalistega kaasa, kuid Ghostpoeti personaalne karisma on nii sugestiivne, et mõjuks kindlasti ka jaurami ja parmupilli saatel. «Shedding Skin» ei lase end lahterdada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles