Kanal 2s täna humoorikas eriaade «Enne kui nad said kuulsaks»

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Enne kui nad said kuulsaks». Tanel Padar
«Enne kui nad said kuulsaks». Tanel Padar Foto: Kanal 2

Täna kell 20 on Kanal 2s lustlik erisaade «Enne kui nad said kuulsaks». Saade esitleb tänaseid Eesti staare üllatavas ja humoorikas võtmes – enne aega, kui nad olid tuntud. Teiste seas taaskohtume retrosaates kohati tundmatuseni võõrate Tanel Padari, Jan Uuspõllu, Ott Leplandi, Inga Lunge, Tuuli Roosma, Lenna Kuurmaa ja Märt Avandiga.

Kanal 2 humoorikas erisaade koondab meeletul hulgal lustakaid ja ammuseid videokaadreid, kus meie avaliku elu tegelased on kohati täiesti äratundmatud.

Foto: Kanal 2

Retroklippe kommenteerivad saates ka paljud asjaosalised ise. Üllatavate kaadritega esinevad saates teiste seas Tanel Padar, Ott Lepland, Hanna-Liina Võsa, Vaiko Eplik, Maarja-Liis Ilus, Lenna Kuurmaa, Eda-Ines Etti, Jan Uuspõld, Inga Lunge, Märt Avandi, Ott Sepp, Marika Vaarik, Üllar Saaremäe, Kadri Adamson, Vladas Radvilavicius, Hele Kõrve, Tuuli Roosma, Kristjan Jõekalda, Peeter Võsa, Mart Juur, Taavi Rõivas, Urmas Paet, Olaf Suuder, Elo Mõttus-Leppik, Katrin Tibar, Carmen Pritson-Tamme, Aivar Riisalu, Jürgen Veber, Henrik Normann jne.

 «Enne kui nad said kuulsaks» on Kanal 2s täna kell 20, vahetult enne «Eesti tippmodelli» finaalsaadet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles