Mart Müürisepp ja Teele Viira ootavad kõiki Moekuulutajale

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mart Müürisepp uisuplatsil.
Mart Müürisepp uisuplatsil. Foto: Viktor Burkivski

Juba sel reedel ja laupäeval, 13. ja 14. märtsil ootab Tartu Kaubamaja keskuses toimuv Moekuulutaja üritus kõiki huvilisi lõbusalt aega veetma.

Nautida saab erinevaid moeshowsid, uudistada nii tsirkusepere kui ka nutikate koerte trikitamisi ning lasta endast tasuta vahvaid fotosid teha. Moekuulutaja päevajuhtideks on andekas näitleja ning saate «Su nägu kõlab tuttavalt» võitja Mart Müürisepp ja Superstaari-saates tuntust kogunud lauljanna Teele Viira.

Algava kevadhooaja värskeimaid trende saab uudistada Moekuulutaja moeetendustel, mille stilistideks on Kirsi AltjõePiret Ilves ja Piret Vapajeva. Nagu alati on lisaks naiste- ja meestemoele laval ka vahva ja tempokas lasteshow. Laupäeval tuuakse huvilisteni ka kohalike moeloojate põnev looming – toimuvad Mood.Performance.Tants ja Antoniuse moeshow'd.

Reedel pakub meelelahutust tunnustatud Vello Vaheri tsirkuseperekond, kelle keerulisi trikke on huvilistel võimalik ka ise järele proovida. Laupäeval vallutavad lava aga neljajalgsed artistid koerteklubist Säde, kes demonstreerivad oma kuulekust ja sooritavad erinevaid nutikust nõudvaid ülesandeid.

Mõlemal päeval on sõprade või perega võimalik jäädvustada aga lõbusaid hetki erinevates fotostuudiotes ja –boksides, mis on ürituse ajaks keskusesse ülesse seatud. Kas soovite perepilti, portreefotot või hoopis lõbusat fotolavastust koos sõpradega? Kõik toredad hetked saavad tasuta jäädvustatud! Kohal on teiste hulgas fotograaf Gitta Veber ja Happy Days Fotod, fotograaf Anastassia Klementi ja fotostuudio Fotoelu ning noor fotograaf Kevin Amon. 

Laupäeval toimub aga Tartu Kaubamaja keskuse ees rahvusvaheline 100 m suusasprindi võistlus, kus osaleb ligi 60 võimekat spordinaist ja -meest. Korraldajate sõnul on osalejate tase niivõrd kõrge, et uue maailmarekordi sündimine on vägagi tõenäoline.

MOEKUULUTAJA AJAKAVA

Reede, 13. märts

15.00 – naiste ja meeste kevadmoe etendus – stilist Piret Ilves

15.30 – Vello Vaheri akrobaatikaetendus ja töötuba

16.00 – laste moeshow – stilist Kirsi Altjõe

16.30 – Vello Vaheri akrobaatikaetendus ja töötuba

17.00 – Kaubamaja moeetendus – stilist Piret Vapajeva

17.30 – Vello Vaheri akrobaatikaetendus ja töötuba

Laupäev, 14. märts

11.00 – Mood.Performance.Tants etendus

11.30 – koerteklubi Säde etendus

12.00 – laste moeshow – stilist Kirsi Altjõe

12.30 – koerteklubi Säde etendus

13.00 – naiste ja meeste kevadmoe etendus – stilist Piret Ilves

13.30 – koerteklubi Säde etendus

14.00 – Antoniuse galaetendus

14.30 – Kaubamaja moeetendus – stilist Piret Vapajeva

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles