Ene Järvis: ei tea, kas meile tulebki enam sellist inimest nagu Eino Baskin

Meisi Volt
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koduõuel: Ene Järvis ütleb, et nii ilusat sügist pole tema sünnipäeva aegu ammu olnud, vahel on maa sel ajal juba lumega kaetud.
Koduõuel: Ene Järvis ütleb, et nii ilusat sügist pole tema sünnipäeva aegu ammu olnud, vahel on maa sel ajal juba lumega kaetud. Foto: Liis Treimann

Eile õhtul lahkus elavate seast kaks teatrit loonud Eino Baskin. Vana Baskini teatri näitleja Ene Järvise sõnul oli see kaotus tervele Eesti rahvale.

«Ma ei tea, kas meile tulebki enam sellist inimest nagu Eino Baskin. Võib-olla kunagi, aga selline universaalne inimene, selline isiksus, selline anne, selline külastab väga harva nii väikest rahvust nagu meie oleme,» kommenteeris näitleja Ene Järvis portaalile Menu.

«Ma pean tunnistama, et kui oli Vana Baskini teatri kümnes juubel nüüd hiljuti, siis mul käis selline mõte peast läbi, et ma näen teda viimast korda,» lisas näitlejanna, et Baskini elutöö on tehtud.

Naine kiitis ka teatrilegendi uskumatut näitlemisannet ja vaimukust.

Copy
Tagasi üles