Olga Sõtnik fännab Tim Bluzi ekstsentrilist moekollektsiooni

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

5. märtsil esitles noor Eesti moedisainer Tim Bluz Palmarium stuudios oma  debüütkollektsiooni «Against the Law», mille suur fänn on ka tuntud poliitik Olga Sõtnik. 

Foto: Elu24.ee fotomontaaž

Olga kandis Tim Bluzi ekstsentrilist kostüümi ka tänavusel presidendi vastuvõtul.

Foto: Maksim Toome

Juba niigi efektsetele modellidele andis oma panuse meigikunstnik Olga Zavra. Soengud tegid Goldwelli juuksurid Olga Gross ja Ksenija Rassadkina.

Foto: Maksim Toome

Show helikujunduse tegi Tim koostöös Alexander Meidraga studios Red Castle Records. Ürituse korraldas Anatoli Ein.

Kuigi Tim Bluz on õppinud Inglismaal, oli talle väga tähtis alustada projekti Eestis. Oma «provokatsioonilises» kollektsioonis ühendab disainer ühendamatut, heites sellega väljakutse moekriitikutele. Kollektsioon on üles ehitatud naiivsetele fantaasiatele ja lapsepõlvemälestustele.

Foto: Maksim Toome

«Mood peab olema lõbus!» on provokatiivne moedisainer veendunud. «Ma soovin inimesi kammitsatest vabastada,  tuleb olla lihtsam! Me aheldame end komplekside ja stereotüüpide külge, unustades seejuures elust rõõmu tunda. Minu ülesandeks oli muuta igapäevarõivaid rohkem pidulikeks ja vähem argisteks.» räägib Tim Bluz õhinaga.

Vaata moegaleriid!

Kuidas meeldib?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles