Andrus Vaariku stand-up etendus vahetas nime

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Ei tasu pead vaevata sellega, mida teised inimesed sinust arvavad - nad ei mõtle sinust tavaliselt mitte midagi,» ütleb Andrus Vaarik laval.
«Ei tasu pead vaevata sellega, mida teised inimesed sinust arvavad - nad ei mõtle sinust tavaliselt mitte midagi,» ütleb Andrus Vaarik laval. Foto: Erlend Štaub

Armastatud näitleja Andrus Vaarik on Eesti stand-up komöödia maastikul tegemas erakordseid sooritusi. Seni kümme päeva kestnud turnee käigus muutus materjal sedavõrd, et ainuõige oli turnee poole pealt ümbernimetada. Mõtlemine on Seks sai lisaks Vana ja Vaba.

9. märtsil Helsingis toimunud stand-up etendusel Mõtlemine on Seks saavutas armastatud näitleja Andrus Vaarik väga kõrgel tasemel lavalise vabaduse ja mõttekiiruse, mis avasid materjali täiesti uue nurga alt nii publikule, kui etendust vaadanud produtsendile Karl Kermesele.

«Veebruaris, kui saabus aeg Andruse turneele nimi anda, tundus väga õigeks ja sobivaks pealkirjaks «Mõtlemine on seks». Andruse tekst on väga sisuline, ajas edasi vaatav mõtlemist populariseeriv ning tulevikuga mängiv, Võiks öelda intellektuaalne stand-up komöödia. Helsingis toimus laval see, mida me ootame igalt teatrikülastuselt, laval sündis väike teatri-ime. Andrus Vaarik valdab oma materjali filigraanselt ja võib teha teksti ja publikuga, mida vaid tahab. Publik aplodeeris suurest tänutundest püsti ning mul endal olid silmanurgad märjad.» Rääkis produtsent Karl Kermes.

Foto: Erlend Štaub

«Selgus, et isegi, kui inimese vanus on üle keskea on ta sisemiselt tegelikult noor. Ja see noor inimene  seal Helsingi laval muutis selle stand-up materjali fookuspunkti sedavõrd, et vana pealkiri jäi toimuva kokkuvõtmiseks lihtsalt ühekülgseks. Uueks pealkirjaks sai «VANA JA VABA»,» jätkas Karl Kermes

Andrus Vaariku stand-up komöödia on mõtlemist populariseeriv ja elu mõtestav materjal, millega armastatud näitleja tuleb sel hooajal publiku ette veel üheksal korral. Piletilevis on etendus leitav pealkirja all: Andrus Vaarik Mõtlemine on seks ehk VANA JA VABA.

Viimased etendused toimuvad: 

11. märtsil Kuressaare Kultuurikeskuses

12. märtsil Mooste Mõisa Folgikojas

15. märtsil Viimsi Kooli aulas

29. märtsil Laagri City Kontserdimajas

3. aprillil Jõgeva Kultuurikeskuses

5. aprillil Jõhvi Kontserdimajas

6. aprillil Tallinnas Nordea Kontserdimajas

11. aprillil Kose Kultuurikeskuses

12. aprillil Haljala Rahvamajas

19. aprillil Otepää Gümnaasiumi saalis

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles