«Top Gearist» eemaldatud Jeremy Clarkson ja ta kolleegid on Twitteris iroonilised

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
James May (vasakul), Jeremy Clarkson ja Richard Hammond
James May (vasakul), Jeremy Clarkson ja Richard Hammond Foto: SCANPIX

Eile õhtul BBC poolt menuka autosaate «Top Gear» saatejuhi kohalt ajutiseks eemaldatud Jeremy Clarkson heidab  koos kaassaatejuhtide Richar Hammondi ja James Mayga Twitteris juhtunu üle nalja.

Clarksoni eemaldamise põhjusena on mitmed meediaallikad nimetanud ta lahkhelisid produtsentidega ning ühe produtsendi Oisin Tymoni löömist, edastab Daily Mail.

Kriitiline olukord olevat tekkinud, kuna Clarksoni arvates ei saanud ta toitu õigel ajal.

«Top Geari» fännid nõuavad Clarksoni tööle ennistamist ning käivitasid selleks allkirjade kogumise. Praeguse seisuga on internetipetitsioonile andnud allkirja 160 000 inimest.

Clarkson on hoidnud madalat profiili ning ei ole seni meediale juhtunut kommenteerinud.

Küll aga heidab ta koos kolleegide Richard Hammondi ja James Mayga selle üle nalja Twitteris.

Esimese Twitteri postituse tegi May.

««Top Geari» sel pühapäeval ei näe. Võimalik, et selle asemel pakutakse «633 Squadron»?» viitas May 1964. aasta sõjafilmile.

Siis võttis jutujärje üle Hammond, kes oli samuti irooniline.

«Mitte «Top Gear», vaid kindlasti «Last of Summer Wine» ning mitte keegi ei märka erinevust. Asi joones,» tviitas Hammond.

«Last of Summer Wine» oli BBC komöödiasari, mis oli eetris 37 hooaega aastatel 1973 – 2010.

«Võimalik, et eelistatakse hoopis filmi «Where Eagles Dare». See on märgatavalt parem kui komöödiasari,» ütles lõpuks eile õhtul sõna sekks Clarkson.  

«Were Eagles Dare» on 1968. aasta briti film, mille peaosades on Clint Eastwood ja Richard Burton.

Clarksonil oli veel üks soovitus, et «Top Geari» asemel peaks BBC hakkama näitama regulaarselt dokumentaalfilme, mis räägivad sõjast.  

«Tegin mõnda aega tagasi ka ise sõjadokumentaale. Nad võiksid mulle vastu tulla ja neist vähemalt ühte näidata,» ironiseeris Clarkson.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles