Johnny Depp sai uue «Kariibi mere piraatide» võtete vaheajal vigastada

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Johnny Depp
Johnny Depp Foto: SCANPIX

Hollywoodi staar  Johnny Depp lendas Austraaliast tagasi USAsse, kuna vajas uue «Kariibi mere piraatide» filmi võtete vaheajal tekkinud vigastuse tõttu operatsiooni.

Deppi esindaja teatel sai vigastada 51-aastase näitleja parem käsi, edastab Daily Mail.

Ta kinnitas, et uues linateoses jällegi piraadikapten Jack Sparrowt kehastav Depp sai vigastada möödunud nädalalõpul võtete vaheajal.

Produtsentide sõnul peaks Depp eemal olema kaks nädalat ja sellel ajal tegeletakse nende stseenidega, mis ei nõua tema kohal olemist.

Austraalia Queenslandi politsei ja parameedikud teatasid, et Deppi õnnetus ei leidnud aset  mõne kaskadööritriki tegemisel.

Disney stuudio esindaja kinnitas, et film valmib õigeaegselt ning see peaks jõudma vaatajateni 2017. aasta juulis.

Uues filmis näeb ka Austraalia näiteljat Geoffrey Rushi, kes kehastab jälle piraat Hector Barbossat. Kaasa löövad ka Javier Bardem, kes on kapten Salazari rollis ning uustulnukad Kaya Scodelario ja Brenton Thwaites.

Teada on, et uues filmis ei näe Keira Knightlyt Elizabeth Swanni rollis, kuid väidetavalt teeb kaasa Orlando Bllom Will Turnerina.

Viiendas «Kariibi mere piraatide» filmis näeb kapten Jack Sparrowt võitlemas vana rivaali Salazariga, kes pääses koos oma kummitusmeeskonnaga Bermuda kolmnurgast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles