Kuula tantsustaar Sandra esimest lugu! Kuidas meeldib?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Trophies» oli Sannay (Sandra) ja SR (Stephen Rivera) üks esimesi lugusid, mis ühiselt kirjutati ning salvestati
«Trophies» oli Sannay (Sandra) ja SR (Stephen Rivera) üks esimesi lugusid, mis ühiselt kirjutati ning salvestati Foto: Erakogu

Sandra Sannay Steinberg on noor 26-aastane tantsutreener-koreograaf, kes on tantsimisega tegelenud pea 15 aastat. Aastal 2012 võitis Sandra koos oma partneriga Soome tantsusaate «Tanssi peppu pieneksi», kus ülekaalulised tantsuproffide käe all tagumikku trimmi tantsisid.

Lisaks on Sandra osalenud ka kõmulises telesaates «Õhtusöök viiele» ning isegi populaarses USA filmis «Keelatud tants 3» (Step up 3) - nimelt sai ta rolli massistseenis tantsijana.

Foto: Erakogu

Hetkel elab ja töötab Sandra taas USA`s, kus on valminud tema üks esimesi lugusid, mis kirjutati ning salvestati koos SR´iga - Stephen Riveraga (pildil).

Sandra: Lugu «Trophies» (Trofeed) sümboliseerib metafoori edust ning edukusest.

Mis on sinu trofee? Raha, kergelt saadavad naised, kiired autod? Või hoopis ülikooli diplom? Esimene, mitte Egiptusest nurga pealt ostetud Luis Vuittoni käekott? Grammy? Oscar? Eesti muusika auhinna karikas?

See lugu räägib oma trofeede poole püüdlemisest ning nende nimel töötamisest.

Iga trofee taga seisab inimene kelle raha ja aeg, higi, veri ja pisarad on valatud sellesse hinnalisse auhinda. Kellegi rõõm, kellegi valu - purunenud suhted, see kõik peegeldub vastu just nendest trofeedest, mida ihaldame.

Ja kui tarvis teeme me seda kõike uuesti!

«Trophies» oli minu ja Stephen Rivera üks esimesi lugusid, mille me ühiselt kirjutasime ning salvestasime.

Kuula lugu!

Kuidas meeldib?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles