Legendaarne ööklubi BonBon avab üheks ööks taas uksed!

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sel laupäeval, 14. märtsil saab klubist Teater taas tuhandete meelispaigaks olnud BonBon!

Foto: Klubi Teater

Üheks ainsaks ööks muutub Ööklubi Teater vanaks heaks BonBon'iks - kui toimub pidu «One Night Only BonBon», kus lavale astub tõeline Brasiilia diiva Denise Fontoura!

Foto: Maksim Toome

Üksteist aastat Tallinna ööklubide lipulaevaks olnud BonBon avab laupäeval, 14. märtsil üheks ööks taas oma uksed, kui koostöös Famous Grouse'iga saab Klubist Teater BonBon, mis ootab külla kõiki vanu sõpru, kellega koos taaskord üks meeletu öö mööda saata.

Spetsiaalse klubiprogrammiga astub peol lavale Brasiilia diiva Denise Fontoura, kes toob klubi Teater külastajateni suursuguse live'i, mis pakatab energiast, lõunamaisest veetlusest ja kaunist lauluhäälest!

Foto: Jelena Rudi

Klubi Teater on selleks õhtuks ette valmistanud peo, kus saab nautida kütkestavat lava-showd ning olla osaks mitmetele üllatustele ja kingitustele!

Ööklubi BonBon pakub taaskord kõigile meeliülendava öö, kus lavasid täidavad parimad artistid ja kaunimad tantsijad. Peomeeleolu aitavad rikastada seksapiilsed meelelahutajad ja silmapaistvalt riietunud hurmurid, kes näevad eriti vastupandamatud välja tänu Kevin Murphy'le! Parima klubimuusikaga kostitab DJ Peterson!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles