Kas kuuldused Paul McCartney surmast aastal 1966 vastavad tõele?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansambel The Beatles 1965. aastal - Paul McCartney, Ringo Starr, John Lennon ja George Harrison
Ansambel The Beatles 1965. aastal - Paul McCartney, Ringo Starr, John Lennon ja George Harrison Foto: SCANPIX

Hiljuti lahvatas internetis ja sotsiaalmeedias suur skandaal ning arutelu teemal, et väidetavalt suri The Beatles'i liige Paul McCartney juba 1966.aastal.

Nimelt on internetis löönud lõkkele sahinad, et Ringo Starr rääkinud intervjuus, et The Beatles'i bassist Paul McCartney suri autoõnnetuses ning asendati teisikuga.

Eksklusiivintervjuus olevat trummar Ringo Starr kinnitanud ammust teooriat, et pikka aega sahistatud vandenõuteooria vastab tõele.

Hollywood Inquirer'ile antud intervjuus olevat Starr öelnud: «Kui Paul suri, sattusime kõik paanikasse. Me ei teadnud, mida teha ning meie mänedžer Brian Epstein pakkus väilja, et palkaksime ajutiseks lahenduseks Billy Shears'i»

Mehe sõnul oli algselt plaanis Billy bassist Pauli rollis hoida paar nädalat, aga kuna keegi ei märganud ning selgus, et Billy on päris hea muusik, siis mängiti asjale kaasa pikemalt.

Foto: Corbis/Scanpix

Kas see kõik vastab tõele?

Leht Mirror aga väidab, et sellist asja nagu The Hollywood Inquirer ei ole tegelikult olemas ning Ringo Starr kohe kindlasti ei saanud neile eksklusiivset intervjuud anda.

Asjaga kaasa läinud veebisait WorldNewsDailyReport aga on satiiriline ning tegutseb puhtalt meelelahutuslikel eesmärkidel.

Foto: Inez and Vinoodh

Kuigi meil ei ole Paul McCartney DNA analüüsi, väidab Mirror, et muusik on elus ja terve.

Loe lähemalt siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles