Vaata ja võrdle: Kristel Aaslaid tegi stiilimuutuse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ELU24 Live/ Kristel Aaslaid koos bändiga Sierra Black. Külalised võttis vastu Anu Saagim
ELU24 Live/ Kristel Aaslaid koos bändiga Sierra Black. Külalised võttis vastu Anu Saagim Foto: Sander Ilvest

Andekas näitleja ja laulja Kristel Aaslaid tegi totaalse makeover'i, muutes nii oma juuksevärvi kui ka -pikkust.

Foto: Erakogu

Salon+ vanemstilist Keete Viira kasutas Kristeli juustel balayage tehnikat, mis tähendab seda, et juuste toon läheb sujuvalt heledamaks ja mahedamaks.

«Selle nädala alguses mõtlesin, et muutust on vaja! Ma polnud 2,5 aastat juukseid värvinud, aga tundsin, et nüüd on aeg,» selgitas Kristel Aaslaid ja lisas: «Minu arvates on juuksed üks parimaid võimalusi, et pöörata uus lehekülg elus. Olgu muutus suur või väike, isegi 10 cm kaotusega tundsin, et minevik on seljataha jäänud. Jätsingi niimoodi mingite asjadega hüvasti!»

Kokkuvõttes jäi Kristel muutusega väga rahule. «Super! Ma tunnen end kui uus inimene!» kinnitas ta. «Juuksed on nii oluline osa elust. Säravad juuksed, särav inimene!»

Viira sõnul valisid nad Kristeliga just balayage värvitehnika, et muuta üldist tooni heledamaks ja anda juustele kaunis loomulik sära, just nagu suvine päike. «Et värske värv näeks perfektne välja, siis lõikasime Kristeli juuksed ühtlaselt 15 cm lühemaks, et luua sirge lõikusjoon. Tulemuseks terved ja säravad juuksed.»

Foto: Erakogu

Tema sõnul on balayage-tehnika sel aastal  üks trendisuundadest, kuna loob loomuliku päikesepleegitatud sära juustesse. «Balayage tooni üleminek on väga pehme ja sujuv, mis tagab värvitehnika kauapüsivuse ja erinevalt suurtest kontrastidest ei vaja see nii põhjalikku värskendust igal salongikülastusel. Selle tehnika värskendamisel piisab vaid järelkasvu värvimisest ja läikevärvi või intensiivhoolduse teostamisest juukse pikkusesse,» selgitas Keete Viira.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles