Weekend Festivali raju möll toimub augustis Pärnu rannas

Meisi Volt
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Weekend Festival
Weekend Festival Foto: Jani Kormu / Weekend Festival

Põhjamaade suurim tantsumuusikasündmus Weekend Festival laieneb sel suvel esmakordselt Balti riikidesse - 6-8. augustini toimub Pärnus Weekend Festival Baltic. Algselt Soomest alguse saanud Weekend Festival on publiku hulgas aastatega tuntust kogunud kui festival, kus saab näha ja kuulda kõige kuumemaid tantsu- ja popmuusikaartiste. Weekend Festival Baltic leiab aset Pärnu rannas, kus meri loob pidutsemiseks just õige meeleolu.

Peakorraldaja Hardi Loog lausus, et sündmuse toomisega Baltikumi soovitakse pakkuda täiesti enneolematut festivalikogemust ka siinse regiooni publikule. «Soomes toimuvale Weekend Festivalile on igal aastal leidnud tee järjest rohkem ja rohkem külastajad Baltikumist ning suure nõudluse tõttu oli loogiline samm tuua festival siinsele publikule ligemale. Soomes  on festival igal aastal väljamüüdud nädalaid enne ning Weekend Festival Baltic ootab ka Pärnusse kümneid tuhandeid tantsumuusikahuvilisi nii Eestist, Lätist, Leedust kui ka Soomest,» lausus Loog. «Pärnu valiti mitmete võimalike kohtade vahel peamiselt sellepärast, et oleks võimalik ühendada Baltikumi tantsu- ja popmuusika sõpradele ranna- ja linnafestival, luues seeläbi täesti uus ja omanäoline festivalimudel, mida siin regioonis enne pole olnud.»

Weekend Festival Baltic pakub külastajaile programmi mitmel laval ning erinevaid atraktsioone festivalialal, lisaks ei puudu välisündmusele omased telklaagrid. Esimesed esinejad avalikustatakse 16. märtsil.

Eelregistreerimine festivalipassi ostmiseks on juba alanud aadressil www.weekendbaltic.com Eelregistreerimine tagab, et on võimalik osta festivalipass soodushinnaga alates 59 EUR (norm 69 eurot). Festivalipiletite avalik müük algab 7. aprillil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles