Elu24 video! Kuldmuna galal säranud Stiilikanal: me ei ole korraldanud veel pulmi

Meisi Volt
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kuldmuna 2015 galal Aasta üritusturundusagentuuriks kuulutatud Stiilikanal jagas auhinnagalal emotsioone ka Elu24ga ning avaldas, mis ootab korraldajaid sel aastal ning mida pole agentuur veel teha saanud.

Viru Keskuse sünnipäeva ning Kroonika Meelelahutusauhindade gala eest tunnustust saanud Stiilikanali vedajad Janne Klooren ja Katrin Päevakene rääkisid Elu24le, et Kuldmunal nopiti agentuuri esimesed auhinnad, tunne on äge ning rõõmupisar sillerdab silmanurgas.

Neli aastat vana agentuur Stiilikanal kandideeris Kuldmuna galal esimest aastat ja kahes kategoorias, milles auhinnad ka nopiti. Üle kümne aasta moevaldkonnas tegutsenud tiimil Eestis moeürituste korraldamisel ilmselt vastast ei ole.

"Kliendid soovivad eriüritusi, naiselikku touch'i, stiilsust, väljapeetust ning viimse detailini läbi mõeldud asja," rääkisid äsja auhindu noppinud korraldajad.

Mida aga pole agentuur veel teinud ja sooviks edaspidi ette võtta, vaata videost!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles