Küsitlusest selgus, et eestlased eelistavad selfie'sid teha kaunis Eesti looduses

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selfie sõpradega
Selfie sõpradega Foto: Samsung

Samsung uuris oma Facebooki lehel eestlastelt, kus on nende arvates parimad kohad kodumaal selfie'de tegemiseks. Arvukatest vastustest selgus, et kõige paremad selfie'd sünnivad kauni Eesti looduse taustal, teiste hulgas tõsteti esile kodumaa kõrgeid pankrannikuid, kauneid randasid ja isegi Suurt Munamäge.

Samsungi tootekoolitaja Madis Einpalu sõnul nimetasid eestlased enim kauneid paikasid Eesti looduses. «Küsitlus näitas, et eestlaste arvatest on Eesti looduse ilu väärt jäädvustamist. Kaunis Viljandi maastik, Eesti kõrge pankrannik, taustaks meri ja päikeseloojang, ning Hiiumaa ja Lõuna-Eesti loodus olid mõned kohad, mida eestlased parimate selfie'de tegemise kohtadena esile tõstsid,» ütles Einpalu.

Linna piirkondadest nimetati Tartu Raekoja platsi ja Botaanikaaeda, Ida-Virumaa tööstusmaastikku ja keskaegseid mõisasid ja losse, kirikuid ja kloostreid, Tallinna romantilist vanalinna ja Tallinna Teletorni, Tartu ning Pärnu linna.  

Mitmete vastajate sõnul ei ole selfie puhul osuline asukoht, vaid inimesed, keda fotole jäädvustatakse. «Vahva seltskond ja lõbus üritus või kallid sõbrad on selfie tegemisi üks peamisi põhjuseid. Paljud vastanutest kinnitasid, et selfie jaoks sobib iga paik, kus on armsad inimesed,» lisas Einpalu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles