Enamik «Maamehe» osalistest sai õnneliku uue elu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maameeste ansambel võttis aastalõpugalal laulu üles
Maameeste ansambel võttis aastalõpugalal laulu üles Foto: Reporter.ee

Täna nägid televaatajad Kanal 2 erisaates, mis on aasta ajaga saanud tõsielusarja «Maamees otsib naist» staaridest.

Kõigepealt suundus saatejuht Krista Lensin Tartusse, kus külastas 46-aastast töökat metsameest Arvit. Tema õuele saabus õnn saate abiga ning ta abiellus juulikuus. Pisipere kohta ütles ta, et kõik tuleb omal ajal või veits hiljem ja sellest ei räägita enne, kui asi käes.

31-aastane karjakasvataja Peeter on enda sõnul naistega suheldes koba. Ta on tõsine töömees, kes rassib hommikust õhtuni. Saatest ta endale armastust ei leidnud ning tema jaoks praktiliselt midagi ei muutunud.

Ta tunnistas, et mõtleb loomade maha müümisele, sest tahaks elada ja maailma näha. Peeter pole lootust kaotanud ja on kindel, et ka tema jaoks on õige naine kusagil olemas.

Saates Peetriga Rootsi reisil käinud Maarika elu muutus pärast saadet täielikult. Tagasihoidlikust naisest sai julge suhtleja, ta leidis endale mehe ning kolis Tartusse. Maarika jaoks muutis saade palju ning ta on täna õnnelik inimene.

50-aastane meisterluuletaja Koit läks saatesse otsima naist, kes talle lapse sünnitaks. Praegu on ta veel täiesti vaba mees ning ootab sümpaatsete, hoolivate ja töökate naiste kirju.

31-aastase rahuliku Silveri armastuse eest võistlesid tuliselt Ülle ja Margot. Mees valis viimase, kuid nüüdseks on ta hoopis koos kodukandist leitud uue pruudi Eleriga. Naisel on ka väike tütar ning Silveril on põnev näha lapse kasvamist.

Silveri elu on põnevamaks muutunud ja ta on õnnelik, et kodus on keegi ootamas. Paari sõnul on täiesti võimalik, et varsti saab ka pulmakellasid kuulda.

44-aastase Märdi suhe hakkas Merjega tormiliselt arenema juba kolmandas saates ning nad olid justkui teineteise jaoks loodud. Kolme kuu pärast oli kõik muutunud ning mees läks soojamaareisile hoopis teise tüdrukuga. Märt tunnistas, et tal praegu veel päriselt naist majas ei ole.

Mesinik Hardile jäi kohe esimesest kohtumisest silma Ethel ning ta ei suuda sõnadesse panna, millise õnne ta leidnud on. Mees teeb praegu ikka samu asju, aga elule on rohkem mõtet tekkinud. Erisaate tegemise ajal pakkis Ethel asju, et kallimaga kokku kolida.

Viimaks külastas saatejuht 35-aastast Tarmot, kes leidis tänu saatele naise, kellel on ka väike laps.Varsti on neil loota ka pisiperet ning Tarmo on seega esimene maamees, kes lapse saab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles