Tõnu Kaljuste hülgas Ülle, kosis Kadri

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõnu Kaljuste
Tõnu Kaljuste Foto: Peeter Langovits

Tjah, otseselt kihlumiseni pole asi veel läinud, kuid faktiks jääb, et Kaljustete 30-aastane abielu on läbi ja Tõnu Kaljuste (57) südame vallutas temast seitseteist aastat noorem telenaine Kadri Hinrikus.


Kadri Hinrikust nähti juba kevadel sageli Naisssaarel asjatamas, enne Jaan Tätte etendust «Lendajad» kõndisid nad Tõnuga Omari küüni taga pea käsikäes. Kumbki asjaosaline ise ei soovi uut suhet meediale kommenteerida, kirjutab Naisteleht.

Siiski on kõrvalseisjad tähele pannud, et mõlemad Kaljuste naised on viimasel ajal muutunud. Üllele (53) olevat anonüümse teatritegelase sõnade järgi lahkuminek kasuks tulnud: «Ta on kakskümmend kilo alla võtnud näeb endisest veel ilusam välja!»

Samas märgatakse telemajas, et Kadri, kes kõige viimase ajani oli avalikkuse ees paar filmimees Ilmar Raagiga, on jälle natuke juurde võtnud ning nägugi on ümaramaks muutunud. Uudisteankruna teleekraanil viibides eelistab ta tumedamaid ja kehavorme varjavaid rõivaid.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles