Zenja müüb B-Turul korsette ja ehteid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ženja Fokin.
Ženja Fokin. Foto: Meelis Meilbaum / Virumaa Teataja

Stilist ja saatejuht Ženja Fokin müüb koos paljude teiste staaridega erinevaid riideid, aksessuaare ning palju muud täna ja homme toimuval Buduaari Turul. Kogu tulu, mis Ženja B-Turul teenib, ei lähe mitte tema enda taskusse, vaid heategevusse!

Ženja on üks neist inimestest, kes annab soovimatud riided äraviskamise asemel kellelegi ära. «Annan just selle mõttega, et keegi saaks neid reaalselt kanda. Kellelegi, kes neid tõesti vajab!»

«Tegelikult me inimesed saame hakkama ka väga vähesega ja olemasolevaga!» Fokin räägib, et selle viie aastaga, mil ta stilistikaga tegelenud on, on tal päris palju asju kogunenud.»

«Müün palju ilusaid tooteid, näiteks korsette, ehteid, vöid ja muid stilistika-vidinaid, mida olen stiliseerimistel kasutanud, seega on nad ka väga silmatorkavad ja erilised. Mõned tooted ainult olnud paaril foto-shoot`il ja moe-show`l, seega on nad väga heas seisukorras - a'la uued!»

Kogu B-Turult saadud tuluga on Ženjal oma eriline missioon - ta annetab selle heategevusse! «Arvan, et me inimesed tarbime liiga palju, ainult võtame-võtame-võtame ja ei anna piisavalt tagasi.»

«Seega annetan kõik Buduaari turult saadud müügitulu heategevusse. Nimelt on olemas üks tore ja ettevõtlike inimestega organisatsioon www.naerataometi.ee,» kutsub ta ka teisi üles head tegema.

Kõikide asjade hinnad jäävad Ženja sõnul mõistuse piiridesse. «Tulge kohale ning veenduge ise!»

Tule ka Sina 10.-11. septembril Buduaari Turule Rävala pst. 4 ja vaata, millised kaupu Eesti staarid müüvad ning anna ka oma panus heategevusse!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles