Jarmo Ader naasis sotsiaalmeediasse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Argo Ader ja Jarmo Ader
Argo Ader ja Jarmo Ader Foto: Viktor Burkivski / Jarmo Ader

Staarkulturist Argo Aderi poeg Jarmo Ader, kes sattus mullu Tais liiklusõnnetusse, tegutseb juba mõnda aega taas sotsiaalmeedias.

Noormees, kes pidas Instagramist õnnetuse järel pausi mitu kuud, on jaanuari lõpust alates avaldanud neli uut pilti.

Kuu aega tagasi postitatud fotol poseerib Jarmo koeraga, lisades märksõnana küsimuse #wut?? ning teisel fotol on ta koos sõbraga. Kahe nädala eest postitatud fotol on Janar Rückenbergi raamat «Sinu parim vorm jõusaalist» ja neli päeva tagasi postitatud pildil ilutseb sheiker, milles on arvatavasti proteiinikokteil. 

Argo Ader avaldas mullu 2. novembril Facebookis abipalve, milles palus rahalisi annetusi Tais õnnetuse teinud poja kojutoomiseks. Ader ei teadnud sel hetkel, kas Jarmol on reisikindlustus või mitte. Hiljem selgus, et Jarmol siiski oli kindlustus ja esialgne haiglaarve oli samuti väiksem, kui annetustena laekunud paarkümmend tuhat eurot. Ader lubas soovijatele raha tagasi maksta ja keeldus edaspidi meediaga suhtlemast.

A photo posted by Jarmo Ader (@jarmoader) on

A photo posted by Jarmo Ader (@jarmoader) on

A photo posted by Jarmo Ader (@jarmoader) on

A photo posted by Jarmo Ader (@jarmoader) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles