Galerii: Universal Music Group pidas pidu koos Kerli Kõivuga

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Universal Music Group`i pidu Tallinnas koos Kerli Kõivuga 03.09.08
Universal Music Group`i pidu Tallinnas koos Kerli Kõivuga 03.09.08 Foto: Lugejapilt
Universal Music Baltics kutsus 2. septembri õhtul oma kliendid ja lähedasemad koostööpartnerid vastavatud Lounge Museumisse, et tähistada hubases õhkkonnas kõige olulisema müügikvartali algust, millele on Metallica kohe, kohe ilmuv album «Death Magnetic» pannud juba hea stardi.
«Metallica album ilmub küll alles 15.septembril, kuid ettetellimuste tulv on olnud nii suur Eestist, Lätist ja Leedust, et püstitatud on lausa omamoodi rekord,» valgustas Universal Music Baltics`i mänedzer Leen Kadakas.
Väikest pidulikku koosviibimist olid tähistama tulnud Universali sõbrad muusikapoodidest, raadiotest, teledest ja erinevatest meediaväljaannetest.
Sõbralikult ajas juttu ja jagas ka autogramme kohalike plaadimüügi edetabelite viimase aja edukaim artist ning hiljuti MTV Eesti sünnipäevapeol esinenud Kerli Kõiv.

«Kerlil on leping Ameerika Island Def Jam'iga, mis on üks Universal Music Group'i alalabelitest,» rääkis Leen Kadakas ning lisas, et Kerli debüütalbum «Love Is Dead» ilmus paralleelselt USA´s ja Baltikumis 7.juulil. Rahvusvahelist reliiskuupäeva plaanitakse tema sõnul aga sügisesse

Hubases õhkkonnas joodi veidike veini ja nauditi head sööki. Meeleoluka muusika eest kandis hoolt DJ Paul Oja.

Vaata meeleolukat pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles