Galerii: Klubi Teater Geishad pidutsesid idamaises talveaias!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud laupäeval, 21.02 ootas Klubi Teater talveaias kõiki Buddha Lounge «Geisha» pidu, mis vabastas enda külastajad argipäeva muredest ning viis kõik teise dimensiooni, kus meeleolu muutsid ülevaks kaunid Geishad, Suussulavad Galliano shotid ning idamaine atmosfäär.

Eelmisel laupäeval ootas kõiki ees võimas idamaine trummishow suurepärase Siim Koppeli poolt, kes lükkas eksootilise etteastega peo korralikult käima. Lisaks trummishowle olid kohal ka kütkestavad geishad, kes pakkusid silmailu kogu ööks ning parima muusika kaasabil saadeti väsitav töönädal korralikult ära ja astuti salapärasesse nädalavahetusse, kus kõik oli võimalik. Buddha Lounge on alati külastajaid võlunud enda kuumade üllatuste ning üllatusliku lavashow poolest. Kui laval sulatas naiste südameid Eesti üks parimaid trummareid, Siim Koppel, siis tantsuplatsil ning saalis pakkusid silmailu ning suussulavaid hot shotte kaunid Galliano neiud, kes  läbi öö  kostitasid külalisi maitsvate Galliano shottidega, muutes meeleolu lõbusaks ning tantsusammud kelmikaks.

Foto: Maksim Toome

Buddha Lounge on aasiapärane pidudesari, kus Klubi Teater muutub kauniks ja salapäraseks imedemaaks, kus sensuaalsed geishad, salapärased kõhutantsijad, ning eksootlised trummirütmid lahutavad külaliste meelt varajaste hommikutundideni. Järgmine Buddha Lounge ootab kõiki juba märtsis.

Foto: Maksim Toome

Sel Reedel muutub klubi Teater sensuaalseks Erotic Cinema'ks, kus saab lähemalt tutvuda põneva Kama Sutra teemaga. Rohkem infot ürituse kohta Facebookis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles