Video:«50 halli varjundi» staar Dakota Johnson sattus Islamiriigi pilamise tõttu kriitika alla

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dakota Johnson Islamiriiki pilavas sketšis
Dakota Johnson Islamiriiki pilavas sketšis Foto: Youtube

Menufilmi «50  halli varjundi» staar Dakota Johnson sattus Islamiriigi sketši tõttu kriitika alla.

Johnsoni sketši näidati saates «Saturday Night Live» ning pärast seda lahvatas sotsiaalmeedias kriitika, edastab The Telegraph.

Aluseks oli Toyota Camry reklaam, milles isa viib oma tütre lennujaama, et tütar saaks minna sõjaväkke. Seda näidati USAs Super Bowli ajal.

Võltsversioonis kehastas Johnson tütart, kelle isa viib tütre masikides ja relvastatud meeste juurde. Tütar sõnab talle lehvitades, et «Isa, need on vaid Islamiriigi võitlejad».

Seda sketši näidati vaid nädal pärast seda kui kolm Ühendkuningriigi Londoni Bethnal Green Academy õpilast jäid kadunuks. Arvatakse, et nad suundusid Süüriasse, et liituda Islamiriigiga.

Türgi Istanbuli lennujaama turvakaamera salvestistel on näha neid tüdrukuid.

Briti ametnike andmetel on viimase aasta jooksul läinud Süüriasse umbes 20 Briti kodakondsusega tesimelist tüdrukut.

«Saturday Night Live» on USAs eetris olnud 40 aastat.

Osa vaatajaid nautis Dakota Johnsoni sketši, osa olid aga kriitilised, nimetades seda läbi saate ajaloo kõige halvemaks sektšiks.

Sketšis Dakota Johnsoni tegelaskuju isa kehastanud Taran Killam kaitses seda etteastet.

«Olen selle üle uhke. Huumor ja satiir on meie tugevaim relv. Tänan selle sketši autoreid, kuid nad ei soovi oma nimesid avalikustada,» lausus näitleja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles