Fashion TV venitab Kristi Sarliniga kummi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristi Sarlin
Kristi Sarlin Foto: Meelis Tomson / Õhtuleht

Fashion TV modelliotsingu finalist, kaunis 19-aastane punapea Kristi Sarlin on pettunud, sest lõppvõistlus ilusal sinisel Doonaul seilaval lõbulaeval pole veel toimunud.


Finaal oleks pidanud aset leidma juba augusti lõpus, kuid lükkus nüüd määramata ajaks tulevikku, kirjutab Õhtuleht. Mais võttis Kristi Fashion TV konkursi «Global Model Search Estonia», selle nimel võttis ta koolist akadeemilise puhkuse ja treenis end pool aastat modellimõõtu. Eri maadest pääses telekanali modellivõistlusele 129 neidu, publikuhääletus lõppes augusti keskpaigas ja siis oli Kristi tõusnud neljandaks.

Kristi modellitalli Living Models asutaja ja juht Evelyn Mikomägi lubas, et telekanali tegemistest hoolimata saadab ta kevadel Kristi välismaale õnne püüdma. Selleks on vaja vaid pool aastat mõõtudes püsida ja usinalt inglise keelt õppida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles