Anis Arumets lakub haavu electro abil

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anis Arumets
Anis Arumets Foto: Meelis Tomson / Õhtuleht

Hiljuti pruudist lahku läinud ja taas vallalise elu nautiv Anis Arumets on BändCämp Jämi Facebooki kontol teada andnud, et soovib täna toimuval jämmil proovida uut väljakutset, milleks on electro.


BändCämpJämi ühe korraldaja Ikevald Rannapi sõnul vastab informatsioon tõele. Kas suuna muutus on kuidagi seotud pruudist lahkuminemisega, ei oska noormees öelda. Küll on Anis ise pihtinud, et valab kaotusvalu heliloomingusse.

«Anis Arumets osaleb BändJämil ja on tõesti avaldanud soovi proovida uut muusikastiil. Mis täpsemalt juhtuma hakkab, on raske ette ennustada, sest jämmi näol on tegu improvisatsioonilise üritusega. Muusikud tulevad kokku, võtavad oma pillid välja ja hakkavad koos muusikat tegema,» selgitas Rannap.Küll on Anis ise pihtinud, et va

Noormehe sõnul on täna õhtul toimuva hakkavat raske ainult sõnadega edasi anda, tuleb ikka kohapeale tulla, et õige feeling kätte saada. «Olen ise varasematel jämmidel osalenud ja see on äärmiselt lahe, kuidas võõrad inimesed suudavad koos segadusest korra luua,» lisab Rannap.

BändCämp Jäm vol. 7 toimub 9. septembril kell 19.00 Rockstarsis. Jämmil hooaja avab Erki Pärnoja muusikatöötuba, lavalaudadel saab osalejate seas näha Anis Arumetsa ja Kaspar Kallustet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles