Galerii: Dom Party suur Hiina aastavahetuspeo melu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud reedel, 20.veebruaril jõudis klubisse Teater taaskord meeleolukaim pidu Dom Party, mis seekord ootas kõiki suurele aastavahetuspeole, et  Hiina kalendri järgi  Rohelise Kitse aastat tähistada. Chinese New Year tõi endaga kaasa eriliselt lõbusa meelelahutuse, aastavahetuse ülevoolava meeleolu, teatraalse show ning peo, mis tõi kohale rekordiliselt palju rahvast, kes uue aasta koos tulesäras vastu võtsid!

Võimas Dom Party Chinese New Year, tõi uue aasta ning see võeti sel korral Eestis vastu suure rõõmu ja õhinaga - peol sai näha kirevaid kostüüme ja  enneolematut lava-show'd, mis oli tulvil küünlasära, kaunitare ning maskuliinset trummi-showd. Uut aastat alustas üks õnnelik ka eriti glamuurselt, sest klubi Teater ja S.T.A.M.P.S Watches kinkisid ühele õnnelikule enda valitud disainiga aksessuaarkella! 

Foto: Maksim Toome

Läbi öö olid lavadel kaunid klubi Teater diivad, kes hoidsid kõigi meele erksana ning ürituse korraldajatel oli varuks mitmeid üllatusi, mis kõiki silmad särama lõid. Uus aasta sai tõeliselt vägeva avapaugu, kui lavale astus Eesti üks parimaid trummareid - Siim Koppel,kes sulatas naiste südameid ning täitis tantsusaali rahvaga. Võimsa trummi live'iga alanud pidu kestis varaste hommikutundideni, mil rahvas lahkus alles päikesetõusul.

Foto: Maksim Toome

Vaata galeriist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles