Tantsusaate toimik: kes on tantsuproff Marko Mehine?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marko Mehine
Marko Mehine Foto: Artur Sadovski

Peagi algavas «Tantsud tähtedega» saates on staarttantsija Nastja partneriks tantsuproff Marko Mehine, kes osaleb selles saates esmakordselt.


Eraelu

Vanus: 23

Elukaaslane: tantsutreener Kaisa Oja

 

Töö

Tantsutreener Revalia Tantsukooli Tartu ja Elva filiaalis, lisaks töötab firmas FTsport

Haridus: Tartu Tervishoiu Kõrgkool füsioteraapia eriala 2009

 

Karjäär

Mehine on koos Maria Fessaiga 17-kordne Eesti meister võistlustantsus, samuti kahekordne maailmameistrivõistluste hõbemedali omanik (2002. aastal Junior 2 vanuseklassis standardtantsudes ja 2004. aaastal noorte vanuseklassis 10 tantsus).

Fessai-Mehine tulid noorte vanuseklassis ka Põhja-Euroopa meistriks ja võitsid Moskva noorsoomängud. Kolmel aastal on nad tunnistatud Eesti parimaks tantsupaariks.

 

Kajastus ajakirjanduses

Enim on Mehine tähelepanu pälvinud seoses kohtuasjaga kaks-kolm aastat tagasi, kui Mehine esitas oma treener Jaan Siilaku vastu politseile avalduse. Nimelt lõi Siilak Mehist tantsutreeningul Tartus rusikaga näkku. See oli 2007. aasta aprillis. 2008. aasta novembris tunnistas kohus Siilaku süüdi kehalises väärkohtlemises ja mõistis mehelt välja mõnekümne tuhande krooni suuruse trahvi. Kohtus leidis tõestamist teinegi kehalise väärkohtlemise juhtum, kui Siilak lõi tantsutreeningul 12 aastast tütarlast lahtise käega.

 

Allikad: postimees.ee, ohtuleht.ee, ftsport.ee, Revalia Tantsukool

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles