Taylor Swift annetas haridusele 50 000 dollarit

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pop singer Taylor Swift arrives at the 57th annual Grammy Awards in Los Angeles, California February 8, 2015.  REUTERS/Mario Anzuoni  (UNITED STATES - TAGS: ENTERTAINMENT) (GRAMMYS-ARRIVALS)
Pop singer Taylor Swift arrives at the 57th annual Grammy Awards in Los Angeles, California February 8, 2015. REUTERS/Mario Anzuoni (UNITED STATES - TAGS: ENTERTAINMENT) (GRAMMYS-ARRIVALS) Foto: SCANPIX

Lauljatar Taylor Swift andis eelmisel aastal lubaduse, et annetab kõik oma laulult «Welcome to New York» saadud tulu annetada New Yorki haridussüsteemile.

Juba on lauljatar teinud esimese annetuse ja seda New Yorkis asuvatele riigikoolidele. Esimeseks üle kantud summaks oli 50 000 dollarit, kuid tulevikus kavatseb Swift veel annetada.

Laul pärineb Taylor Swifti albumilt «1989», mida müüdi esimesel nädalal üle 1,2 miljoni eksemplari. Album oli müüginumbrite poolest 2014. aasta edukaim ning esimene plaat, mida müüdi 2015. aastal miljon tükki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles