Kirsten Dunsti kotivaras sai neli aastat türmi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kirsten Dunst.
Kirsten Dunst. Foto: Reuters / Scanpix

Varganägu, kes vehkis sisse näitlejanna ridküli, astus kohtu ette ning sai karistada.


Mehhaanik James Jimenez pani Dunsti vaata et 25 000-kroonisele Balenciaga käekotile silma peale ja pikad näpud külge 2007. aastal New Yorki hotellis, teatab UsMagazine. Dunst viibis seal filmivõtetel, väntamisel oli film «Kuidas kaotada sõpru ja võõrduda inimestest», kus teiste hulgas mängisid Megan Fox ja Simon Pegg. Muude asjade hulgas, mis Jiminez hotellist näppas, oli ka Peggi mobiiltelefon.

Kohtus väitis tüüp, et ta pole midagi teinud ja tal pole aimugi, mille pärast teda süüdistatakse. Jiminez üritas süüd veeretada oma kamraadi Jarrod Beinermani kaela. Hoopis too olevat väärtasjad varastanud, kui Dunst ta oma hotellituppa kutsus, et narkootikume osta.

Jimniezi advokaat Robert Parker toetab seda juttu, viidates näitlejanna toetusele marihuaana legaliseerimiseks. «Ma kaeban ta veel kohtusse,» ähvardas Parker. «Mitte üks inimene tervel planeedil ei usu, et Dunst pole kanepit suitsetanud!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles