Imre Sooäär kutsus Edgar Savisaare heategevuslikule uisuduellile

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TLNPM2:LAULU-  JA TANTSUPIDU 2009 :TALLINN, EESTI,05JUL09
LAULU-  JA TANTSUPIDU, II kontsert .IMRE SOOÄÄR
pl/FOTO PEETER LANGOVITS, POSTIMEES
TLNPM2:LAULU- JA TANTSUPIDU 2009 :TALLINN, EESTI,05JUL09 LAULU- JA TANTSUPIDU, II kontsert .IMRE SOOÄÄR pl/FOTO PEETER LANGOVITS, POSTIMEES Foto: PEETER LANGOVITS/PM/SCANPIX

Mõisahärra Imre Sooäär otsustas kutsuda linnapea Edgar Savisaare heategevuslikule uisuduellile.

Imre: Eesmärk on aidata Eesti noort uisulootus Carmen-Aneth Vanatoa Itaaliasse Eestit esindama. Tahame selleks koguda 1000 eurot Carmeni Itaaliasse sõidu ja võistluste osavõtumaksu toetuseks.

Kuna Savisaar on uisuliidu president ja telereklaamides tuntud uisuäss, siis kutsusin ta Carmeni toetuseks mõõtu võtma, kumb meist on kõvem. Tunnistan juba ausalt ette, et mina uisutada ei oska. Sellegipoolest loodan, et ta võtab minu poolt visatud kinda vastu. Kui ta ei võta ja kohale ei ilmu, siis mõraneb jää ka supermäni aura all.

Kogume vabatahtlikke annetusi kohapeal ja duellis kaotaja annetab puudu jääva summa, et Carmen saaks Itaaliasse sõita. Kui Savisaar annab loobumisvõidu, siis palun tal Carmenile puudujääv summa üle kanda.

Meil kummalgi on aega üks minut uiskudel vabakavaga esineda, enda poolt vabalt valitud muusika saatel. Rahvas ja zürii otsustavad, kumb on võitja. Kommenteerivad professionaalid.

Kutsun teid kõiki seda heategevuslikku duelli vaatama ja kaasa elama. Kogume koha peal pealtvaatajate käest vabatahtlikke annetusi, et meie tulevane medalilootus Carmen-Aneth Vanatoa saaks sõita Itaaliasse uisuvõistlustele Eestit esindama. Kogu ürituse tulu läheb Carmeni toetuseks. Carmen astub ka ise üles mõne tantsuga.

Kohtume kõik pühapäeval, 22 veebruaril, kell 15:00 Tallinnas, Harjumäe uisuplatsil.

Kui te ei saa ise kohele tulla, siis palun annetage Carmenile tema unistuse täitumiseks. Carmeni pangaarve on siin:

Carmen-Aneth Vanatoa

EE942200221052047298

Siiralt teid kõiki ette annetuste ja abi eest tänades!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles