Kristjan Kasearu ootab bändiga Miamis punane vaip: minu jaoks oleks see kõige suurem võit, kui keegi märkaks bändi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Nädalalõpp Kanal 2ga» 7.nov saade, Kristjan Kasearu
«Nädalalõpp Kanal 2ga» 7.nov saade, Kristjan Kasearu Foto: Ardo Kaljuvee

Kristjan Kasearu teatas veebruari alguses sotsiaalmeedias, et tema ja bändi The Heft muusikavideo võistleb Miamis festivalil.

Kristjan Kasearu kinnitas, et bänd on oodatud ka punase vaiba üritusele: "Ma väga püüdsin leida seda aega, aga ma praegu näen, et esinemiste ja võttegraafikutega läheb see natukene raskeks," vahendab portaal Menu.

Muusikavideo "Born to live" on esindatud festivalil WideScreen Film & Music Video Festival ning auhinnad küündivad ligi 3000 dollarini.

Kasearu selgitas, et sattus bändiga festivalile üsna juhuslikult ning pole veel isegi jõudnud lähemalt uurida, mis üritusega tegemist on, sest on viimasel ajal ohtralt viimasel ajal oma loomingut laiali saatnud.

"Minu jaoks oleks see kõige suurem võit, kui keegi märkaks bändi ja seda videot ning läbi selle võtaks bändiga ühendust," loodab muusik, et saab festivalilt uusi kontakte.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles