Kelly Clarkson: ma oleks nagu pidalitõbine - mitte keegi ei taha minuga laulda!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kelly Clarkson külastas 18. veebruaril BBC raadiosaadet
Kelly Clarkson külastas 18. veebruaril BBC raadiosaadet Foto: SCANPIX

Ameerika superstaarisaate «American Idol» esimese hooaja võitja Kelly Clarkson kurdab, et teised artistid ei taha millegipärast temaga koos lugusid salvestada.

«Ausalt, ma teeks hea meelega paljude inimestega koostööd, kuid mulle öeldakse tavaliselt ei,» rääkis 32-aastane staar BBC raadiole. «Ma ei tee nalja. Ma olen küsinud mitmelt inimeselt, kelle nimesid ma ei nimeta, ja ma pole nende peale pahane, kuid ma ei tea, mis värk...»

Kelly ütles, et ta soovib alati koostööd teha heade artistidega: «Ma küsin inimestelt, kes on head vokalistid, kuid ma ei too kedagi esile. Olen küsinud paljudelt ja mõnikord tunnen, et mul on katk või pidalitõbi ja nad kardavad mulle lähedale tulla.»

Clarkson avaldam oma seitsmenda stuudioalbumi Piece by Piece järgmisel kuul ja vähemalt ühe kuulsa artisti suutis ta endaga laulma meelitada.

«John Legend oli nõus ja ta on väga lahe. Ta on superandekas ja tõsiseltvõetav. Olen selle üle väga rõõmus,» märkis Kelly.

Lauljatar, kes on varem koostööd teinud kantristaaridega nagu Jason Aldean, Reba McEntire ja Vince Gill, lisas, et ta ei võta äraütlemisi isiklikult.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles