Kerli laulu Tea Party videos osalesid kõik fanatismist

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kerli Kõiv esines Alice imedemaal teemalisel moenäitusel
Kerli Kõiv esines Alice imedemaal teemalisel moenäitusel Foto: SCANPIX

Filmis Alice Imedemaal kõlanud Kerli Kõivu lugu Tea Party sai ägeda video, mille tegemise juures olid tegusad ka eesti näitsikud Carola Madis ja Eks-Nexuse Janne.

Kerli, räägi kuidas video idee sündis?

Protsess on olnud tõesti päris valuline. Protsess on alati valuline. Meile anti nii vähe raha ja siis veel küsiti: «Kuidas te nii palju asju nii väikse raha eest olete saanud?»

Kuidas te siis saite need nii väikse raha eest?

Meil teevad kõik tasuta tööd. Stilistid, meikarid, juuksurid ja paljud asjad teen ma ise. Näiteks nukutegija on meil väga kuulus nimi nukumaailmas. Ta teeb nukke ainult heategevuseks ja kõik videos kasutatud nukud müüakse hiljem maha heategevuseks.

Need nukud lähevad kun 6000 dollarit tükk!

Miks on just nukud selles videos?

Mul on hästi lapsemeelne värk nende nukkudega. Muudan videos inimesed nukkudeks. Joodan neile sisse mürki ja siis nad muutuvad nukkudeks.

Kasutad oma videodes palju sümboleid?

Ma saan aru miks mu mõned sümbolid videodes äratavad tähelepanu, aga inimesed on selles mõttes rumalad, sest nad ei uuri lõpuni asju.

Ega sümbol, mida sa kasutad pole halb. Sümbolite abil on inimesi väga lihtne mõjutada ja mina tahan neid mõjutada ikkagi positiivsuse poole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles