Newyorklased reostasid restorani klaaskatust

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Newyorklased urineerisid restorani klaaskatusele
Newyorklased urineerisid restorani klaaskatusele Foto: AFP / Scanpix

USAs New Yorgis asuva Delicatessen restorani kõrval korrusmajades elavad inimesed olid tüdinenud söögikohast pidevalt kostvast lärmist ja otsustasid selle vastu midagi ette võtta.

Kohalikud elanikud leidsid lahenduse selles, et reostasid restorani klaaskatust sinna urineerimisega, kirjutab The New York Post.

Restorani omanik pani siis välja sildi, millel seisis: «Tean, et mitte kõik ei ole Delicatesseni olemasoluga rahul, kuid palun lõpetage klaaskatusele urineerimine. Teie tegevuse tõttu läks õhukonditsioneer katki ja ma olin sunnitud uue ostma. Tänan tähelepanu eest!»

Kohaliku elaniku Micky Campbelli sõnul ta ei imesta, et restoranile kõige lähemal elavad inimesed sellise teoga hakkama said.

Mees lisas, et ta ise aktsioonist osa ei võtnud, kuid ka teda häirib restoranist pidevalt kostvad valjud hääled ning söögikoha juurde iga päev sõitev prügiauto.

«Tegelikult oli katusele urineerimine omamoodi naljakas protestiavaldus,» nentis Campbell.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles