Elu24 saadab tasuta peole! DJ David Morales hullab nädalavahetusel klubis Vabank

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Grammy võitja DJ David Morales
Grammy võitja DJ David Morales Foto: promo

Sel nädalavahetusel, 20. veebruaril, astub Tallinna, ja 21. veebruaril Tartu klubis Vabank üles Grammy-võitjast DJ, remiksija ja muusikaprodutsent DAVID MORALES! Elu24 loosib välja ühe pileti kahele Tallinna ja Tartu peole!


DJ David Moralest peetakse housemuusika pioneeriks. Ta on miksinud ja produtseerinud enam kui 500 muusikapala paljudele suurematele ja väiksematele artistidele. Teiste hulgas on Morales teinud koostööd selliste talentidega nagu Mariah Carey, Britney Spears, Michael Jackson, Janet Jackson, Eric Clapton, Pet Shop Boys, U2, Whitney Houston ja Jamiroquai. 

«Mulle meeldib olla trendilooja vastupidiselt trendide järgmisele. Minu identiteet on minu muusikakultuur. Kõik, mis on mind mõjutanud, peegeldub minu miksides. Ma võtan kogetu ja loon sellest oma asja,» kirjeldab Morales oma suhet muusika ja selle loomisega.

Õhtu peastaari David Moralest soojendab mõlemas linnas DJ Kermo Hert. Pidu toetab Freixenet.

Piletid on müügil Piletilevis hinnaga alates 15 eurot (Vabank Tallinn) ja alates 10 eurot (Vabank Tartu). 
 
Vabank Private Members Club liikmetele on sissepääs tasuta. 
 
Elu24 loosib mõlemale peole Tallinnas ja Tartus välja ühe pileti kahele! Soovid võita? Saada kiri märksõnaga MORALES aadressile toimetus@elu24.ee ja kirjuta, millises linnas pidutseda sooviksid! Kirja lisa ka oma õige nimi, et Su nime klubile edastada saaksime!
 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles